Hemfosa till börsen – välkommen på företagspresentation

I fredags den 7/3 blev det officiellt att vi får ett nytt bolag på börsen. Hemfosa Fastigheter AB har beslutat att  genomföra en ägarspridning av aktierna i bolaget genom en kombinerad nyemission och försäljning av befintliga aktier.

Jens Engwall, verkställande direktör, kommenterar: ”Tack vare vår styrka att tillvarata intressanta affärsmöjligheter och genomföra komplexa transaktioner har vi sedan starten för fem år sedan skapat en välbalanserad fastighetsportfölj värd cirka 18,5 miljarder kronor med hög och stabil avkastning. Hemfosas kombinerade affärsstrategi med förvaltning, förädling och transaktioner, ger oss goda förutsättningar att skapa mervärde även framgent. Jag känner ett starkt engagemang för Hemfosa och är stolt över att vi nu tar nästa steg i bolagets utveckling.”

 Inför noteringen har Avanza möjlighet att bjuda ett begränsat antal kunder på företagspresentation. Under kvällen kommer vi att få höra mer om erbjudandet och bolagets verksamhet från grundarna Lars Thagesson (operativ chef), Karim Sahibzada (chef juridik och finansiering) och Mikael Weiland (chef affärsutveckling).

Göteborg 11/3 18:45 – 21:00 på Radisson Blu Scandinavia, rum ”Västerhavet”, Södra Hamngatan 59, Göteborg

Stockholm 13/3, 18:45-21:00 på Radisson Blu Royal Viking Hotel, rum ”Hercules”, Vasagatan 1.

Malmö 17/3, 18:45 – 21:00 på Sankt Gertrud konferens (Carolinahallen), Östergatan 9.

För alla kvällar är det presentation 19-20 och därefter mingel med lättare förtäring.

Vi har ett begränsat antal platser till dessa event och praktiserar därför ”först till kvarn”. Maila privatebanking@avanzabank.se vid intresse att delta.

 

 

 

 

Relaterade inlägg