Hälsning från Malmö

Vi närmar oss slutet av 2015 och det är således snart ett år sedan Avanzas tredje kontor invigdes. Sedan januari finns vi på plats i Börshuset i Malmö, kan det bli mer passande?

Malmökontoret har 8 medarbetare med fokus på försäljning inom Tjänstepension och Private Banking. Just inom dessa områden ser vi ett ökat behov av en lokal representation där vi kan möta kunderna på plats.

Det har varit ett händelserikt och turbulent börsår. Kanske är detta en bidragande faktor till det ökade intresset att se över sitt sparande och avgifterna för detta. Vi har under året kunnat hjälpa ett stort antal kunder till ett sparande med just lägre avgifter och större valfrihet.

Det har varit ett oerhört roligt, händelserikt och intensivt första år. Satsningen har varit mycket lyckad med ett starkt inflöde av nya kunder. Under året har vi hunnit  anordna ett par olika kundevent, exempelvis företagspresentationer, event i samband med Avanza Forum samt Hembergs ”Aktiedagis”.

Vi hoppas på en fortsatt god utveckling där vi får möjlighet att välkomna nya kunder såväl som fortsätta utvecklas tillsammans med befintliga kunder.

Kontakta mig om du är intresserad av ett personligt möte i Malmö.

Hälsningar,

Hampus Tynell, Private Banking Malmö

Relaterade inlägg