”Hur du optimerar din förmögenhet”

Igår höll vi en presentation om Avanza och Avanza Private Banking för ett sällskap på 25 personer i våra lokaler på Regeringsgatan 103 i Stockholm. Temat löd ”Hur du optimerar din förmögenhet”. Vi inledde medpb-2016-10-18-2
att berätta om Avanza med anknytning till vår delårsrapport som släpptes under gårdagen. Vi gick igenom Avanzas vision och affärsmodell, förklarade vad vi medarbetare gör en vanlig dag på jobbet, och hade en grundlig demonstration av sajten och alla funktioner. Syftet var att visa de digitala filtreringsverktyg och allokeringsstöd man kan använda sig av för att hitta intressanta aktier och fonder, och således kunna hantera sitt sparande på ett billigare, bättre och enklare sätt.

Vi tycker att det är väldigt roligt att inte bara få presentera Avanza Private Banking, utan även presentera Avanza som företag. Finns det intresse från er sida att vi håller en liknande presentation för ett sällskap eller förening är ni varmt välkomna att maila förfrågningar till privatebanking@avanza.se.

Hälsningar,

Daniel Donatello

Relaterade inlägg