Avanzapodden #87 – Största rusningen i oljepriset på nästan 30 år

Av Johanna Kull

20 sep 19

Share

I veckans avsnitt av Avanzapodden kikar vi närmare på vad som hände i Saudiarabien under helgens som fick oljepriset att rusa. Dessutom reflekterar vi lite grann kring de senaste dagarnas turer i Kinnevik och sist men inte minst så svarar vi på några lyssnarfrågor. Hur mycket mycket tort krut i form av kontanter man bör egentligen ha i ett långsiktigt sparande och hur man ska göra med börssparandet om man framför allt vill spara till en bostad?

Och sist men inte minst, missa inte vårt nya Facebookforum där vi interagerar med dig! https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

Trevlig lyssning,

Johanna & Nicklas

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer