Börspodden – radio för börsintresserade varje onsdag

Av Avanza

07 nov 13

Share

Börspodden nu i samarbete med Avanza Bank!

Johan och John, två daytraders med många års erfarenhet från finansmarknaden delar med sig av sina tankar och idéer i en podcast kallad Börspodden. För den oinvigde kan en podcast närmast liknas vid ett radioprogram. Hör herrarna diskutera aktuella händelser, berätta skrönor från marknaden och dela med sig av rykten ”på stan”. Alla avsnitt är gratis, 30 minuter långa.

I senaste avsnittet diskuteras bland annat Twitters börsnotering, investeringar i Ryssland och hur man ska investera i utdelningsaktier. Lyssna genom att trycka på play-knappen här nedanför.

 

Var säker på att du inte missar nästa avsnitt. Prenumerera på iTunes eller Soundcloud. Du kan även följa dem på Facebook och på Twitter.

Åsikter och slutsatser som framkommer i denna podcast är Börspoddens egna och skall inte ses som investeringsråd från Avanza Bank.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer