Spartesta 2015 redan nu

Spartestar 2015 2Nästa år kan vi inte längre spara som förr. Det 25 år gamla sparandet med avdragsrätt stoppades förra veckan. Och närmaste tiden lär olika banker och försäkringsbolag bomba oss med reklam om sina favoriter. Därför öppnar jag dörren för att ta emot, undersöka och stresstesta olika aktörers förslag. Skicka in så jämför jag.

Än så länge har jag fått grepp om Nordea och Folksam. De hanterar frågan på helt olika sätt. Nordea ger öppet flera olika alternativ som ISK, IPS och kapitalförsäkring. Medan Folksam gör enkelriktat och bara föreslår sin kapitalförsäkring. Skicka mig gärna fler erbjudanden från olika aktörer och jag lovar att jämföra dem. Utifrån era frågor dyker jag först ned i; Anders reklam från Nordea och Marias brev från Folksam.

Vilka säljs 2015-års sparande till dig?/claes hemberg

Relaterade inlägg

Kommentarer