Boka forum 10 mars

I fjol var vi 6 0Forum 2013.jpeg00 på Globen. Biljetterna tog slut på 2 timmar. Tur nog kan alla hänga med via webb-tv, som i fjol samlade 55 000 deltagare. I år kryddar vi därför webb-sändningen med extra program om aktier och fonderTorsdagen 10:e mars blickar vi in i framtiden, vi söker fakta och råd på fyra avgörande områden: ny teknik, ny energi, nya investeringar och dagsfärska köp och sälj-tankar.

16.00: Utmanarna 1: Sven Hagströmer intervjuar Klarnas grundare Sebastian Siemiatkowski. Vi har med oss tre vd:ar som utmanar med nya teknik. Fingerprint, Tobi och Cellavision. Kommenterat av chefredaktören från Internetworld.

17.40: Utmanarna 2: Vi har med oss tre insiders inom energi. Från elbilens Tesla, vindkraftens Ox2 och solcellens Etrion. Med utlåtande från en China-green-tech-expert.

18.50: Investerarna 1: Vi har med tre tunga investerare. Hur tänker de och vad väljer de? Latours vd, Bullhounds grundare och Sveriges bästa förvaltare flera år i rad. Med eftersnack med vd från Riskkapitalföreningen.

20.10: Investerarna 2: Vi avslutar med nära en timme köp- och sälj. Vi talar mest aktier men också fonder med börsexperterna Catrine Jansson, Henrik Söderberg och Tomas Linnala.

I pauserna livepoddar STOCKholmsbörsen om aktier ömsom landets sannolikt främsta fondanalytiker gör sina granskningar.

Följer du oss på webben? /claes hemberg

Relaterade inlägg

Kommentarer