Pensionskoll i Uppsala

Av Johanna Kull

19 maj 16

Share

se upp för fondavgifterna.1PNGFå din pension att lyfta. Släpp strutssmetoden och ge dig själv en klapp på axeln. Ja många av oss har faktiskt prickat in de tre viktigaste punkterna för vår pension. Om dessa och mycket annat pratade vi om i Uppsala stadshus igår kväll, när jag besökte Liberala kvinnor för att prata pension, fonder och avgifter. Jag delade också med mig av mitt bästa feministiska pensionstips, den filmen kan du se här. Taket var högt, och tankarna många. 7 000 intressanta frågor ställdes och jag ser fram emot att svara på nästan alla genom ett inlägg här på bloggen. Kommer inom kort, så bokmärk sidan och håll ögonen öppna. /Johanna

”Life (Pension) is what happens to you while you’re busy making other plans” John Lennon.

Relaterade inlägg

Kommentarer