Nr 33 924: Mona Tomberg, 74 år.

Underskrifterna fortsätter att strömma in till uppropet ”Rör inte min sparskatt på ISK”. Skriv under du med. Senaste personen att delta är Mona Tomberg, 74 år från Ängeholm. ”Jag skriver under pga att jag tycker det är fel att sätta dit sprarna”, skriver hon.

Hela Sverige är verkligen med i uppropet mot höjd sparkskatt. De senaste tillropen kommer ifrån Borlänge, Bodafors, Lindome, Umeå och Ängelholm.

Mika ifrån Borlänge ser ISK-kontot som en viktig start för en sund hushållsekonomi. Hon skriver att låginkomsttagare här får en särskilt bra start. Och att sparande är någonting för alla. Det är ingen överklassport.

Mona Tomberg däremot är inne på spåret att vi ska gynna sparande och hellre höja skatten på lån.

Samtidigt kommer oroväckande signaler från Riksdagen. Alliansen säger emot, men väntas inte rösta emot. Det låter som att motståndet redan givit upp. Låt oss samla fler namn. Och jag ringer till riksdagen och pratar mer.

Allt om uppropet

Delta i ”Rör inte min sparskatt på ISK”/claes hemberg

 

Relaterade inlägg

Kommentarer