Lär dig mer med Avanza Play

Vi får in mängder med frågor från er som följer oss här på bloggen, i sociala medier eller på Play-kanalen och det tycker vi är jättekul. De frågor som ni skickar in använder vi till en stor del när planerar och skapar innehållet som vi hoppas ska vara både inspirerande och utbildande.

Nu när det är nytt år är ni många som passar på att komma igång med sparande och det gör ni helt rätt i. Det är naturligt att det dyker upp ett par frågetecken när man börjar med sitt sparande och vi finns här för att räta ut dem. Därför har vi skapat en helt ny kategori av korta klipp där vi på någon eller några minuter svarar på frågor som ofta återkommer i våra frågelådor.

Aktuella sparfrågor och klassiska skoltips

I den här serien av klipp kommer vi att blanda typiska och tidlösa sparskola-frågor med mer aktuella ämnen, allt samlat under kategorin Frågehörnan. Ett av klippen handlar exempelvis om det nya amorteringskravet.

Skicka in era frågor om sparande

Ni påverkar som sagt till stor del vilka frågor som vi prioriterar högst att svara på, så fortsätt att skicka in era frågor och hjälp oss att hjälpa er. Använd #AvanzaPlay på Twitter eller maila play@avanza.se, vi läser allt som kommer in.

Hälsar en nyfiken Philip som sitter och uppdaterar webbläsaren och mailkorgen i väntan på nya frågor.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer