#PrataPengar avsnitt 15

investeraren1

Nicklas Andersson (@Investeraren) och Philip Scholtzé (@PhilipScholtze) VD på Unga Aktiesparare driver podden PrataPengar sedan slutet på 2015. Syftet är att prata om sparande och investeringar på ett enkelt och lättbegripligt sätt för att inspirera och motivera människor att bli VD över sin egen ekonomi. Podden drivs i Unga Aktiesparares regi och välkomnar till dialog.

Varje måndag släpps ett nytt avsnitt av podden med lite olika teman. Har du tips och idéer på nya teman för kommande avsnitt eller frågor och funderingar kring ditt sparande så är du välkommen att höra av dig. Enklaste sättet att komma i kontakt med Nicklas philipoch Philip är via sociala medier under hashtag #PrataPengar, alternativt via e-post nicklas.andersson@ungaaktiesparare.se

Podden finns tillgänglig på iTunes, Acast, Soundcloud och här på bloggen.

Avsnitt #15

I veckans #PrataPengar podd gästar Amastens vd David Dahlgren. Vad ska man tänka på när man investerar i fastighetsbolag? Hur värderar man egentligen ett fastighetsbolag? David delar med sig av sin bästa fastighetsaffär! Detta och mycket mer godsaker i 15:e episoden.

Tidigare avsnitt hittar du här!

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer