Nya courtageklasser för Private Banking!


Grattis! Nu får du som Private Banking-kund billigare courtage och möjlighet att välja mellan tre olika courtageklasser. Med de nya courtageklasserna får du en ökad valfrihet att välja det courtage som passar bäst för din handel vilket är något som har varit efterfrågat av våra kunder. Lanseringen av de nya courtageklasserna innebär att vi har marknadens lägsta courtage för Private Bankingcourtage (2).

De courtageklasser som du kan välja på är PB, PB Mini och PB Fast Pris. PB är den tidigare courtageklassen Private Banking men med förändringen att vi har sänkt minimicourtaget till 59 kr samt gått över till att tillämpa nota per order istället för notasammanslagning. Med PB Mini handlar du till ett lägsta courtage från 1 kr och med PB Fast Pris betalar du alltid 99 kr oavsett storlek på affären. Priserna gäller på Stockholmsbörsen och First North. För övriga priser och en förklaring hur nota per order fungerar, se vår prislista.

Vi hoppas att du kommer att gilla de nya courtageklasserna och vi tycker att det ska vara en självklarhet för en modern Private Banking att ha egna courtageklasser som alla är lika bra eller bättre än våra courtageklasser i grunderbjudandet.

För att se din nuvarande courtageklass så går du in under Min Profil. Där har du även mer information om hur du byter courtageklass.

Hälsningar,

Peter Walldour

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer