Ännu bättre översikt i våra appar

Av Avanza

17 dec 20

Share

Nu har det äntligen blivit dags för en ny uppdatering av översikten i våra appar. Vi har sett till att bygga en mängd nya funktioner som efterfrågats av er kunder.

Bättre graf och mer historik!
En av de mest önskade funktionerna har varit att kunna få en bättre överblick över hur ens sparande har utvecklats över tid. Därför har vi lagt till ännu fler tidsperioder (1 vecka, 1 månad, 3 månader, i år, 1 år, 3 år och ”Sedan start”).

Nytt är också att du kan se utveckling för alla dessa samtidigt – både i kronor och procent! Men, vi har inte nöjt oss där utan också sett till så att man äntligen kan få se en graf över hur alla ens konton har presterat tillsammans. Klickar du på den lilla grafen uppe i det högra hörnet så öppnas en ny stor graf som täcker hela skärmen. Allt för att maximera din överblick.

Dölja konton och byt kategorier

Vi har också velat göra det enklare för dig att välja hur du vill se dina konton. Inställningar gör du via “Kontodetaljer” som nås genom att trycka på “trepricksmenyn” intill varje konto. Här kan du förutom att byta namn på kontot även flytta det till en annan kategori.

Vi har också lagt till en helt ny funktion: “Dölja konto”. Om du väljer att dölja ett konto så försvinner det från den valda kategorin och alla värden räknas bort ifrån ditt totala värde och din historiska utveckling. Dolda konton hamnar i en egen i hopfälld kategori i botten på vyn. Genom att expandera kategorin kan du fortfarande gå in på kontot precis som vanligt. Givetvis kan du när som helst välja att kontot ska sluta döljas och flyttas tillbaka till sin vanliga kategori.

Lättare att se din kredit
Du som har vår värdepapperskredit får nu ännu bättre koll på din kredit. Kreditmätaren som även återfinns i “Kontodetaljer” hjälper dig att få en tydlig överblick över både hur mycket du lånar och hur nära det är till nästa räntenivå. Där kan du även klicka dig vidare till “Mina krediter” om du vill omfördela eller öka på din kreditlimit.

Allt du behöver veta  i “Kontodetaljer”
Förutom att kunna ändra kategorier, byta kontonamn, dölja ett konto och visa bättre information om dina krediter så har vi lagt till en hel del andra matnyttiga funktioner. Du når genvägar såsom att sätta in pengar, överföra till ett annat konto eller ta ut pengar. Har du ett pensionskonto får du bland annat en överblick över saker som din kommande avkastningsskatt och ditt förmånstagarförordnande.

Vi hoppas att ni är lika glada som vi att den här uppdateringen görs. Vi kommer givetvis fortsätta att förbättra våra tjänster så att du som kund ska få tillgång till världens bästa plattform för ett framgångsrikt sparande.

Vi rullar ut Översikten till alla kunder löpande. Nu på torsdag den 17 december beräknas alla ha fått tillgång till det nya. Kontodetaljer kommer att introduceras på fler ställen framöver.

Hälsningar från Team Följa & Förbättra

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. 

Relaterade inlägg