Tack för allt, gamla aktiesidan!

Av Avanza

08 mar 23

Share

I slutet av oktober stänger vi den gamla versionen av aktiesidan och går över helt till att använda den nya versionen som redan finns idag. Här är några anledningar till att vi gör det här.

Varför stänger vi ner den gamla aktiesidan?

Den gamla aktiesidan kan på ytan se ut och funka helt okej. Men under ytan så är systemet gammalt och svårt att jobba med, vilket skapar problem när den ska prata med andra, mer moderna system. Att matcha gammal teknik med ny teknik blir ofta krångligt och tidskrävande.

Upptäck smarta funktioner på nya aktiesidan

Ända sen vi lanserade nya aktiesidan har vi tagit in feedback för att få med de funktioner som våra användare gillar allra mest. Vi har också lagt till flera saker som vi tror kommer bli uppskattade. Bland de senaste funktionerna kan du nu djupdyka i Morningstars bolagsrapporter och lyssna på bolagsrapporter direkt i hörlurarna.

Vi vill såklart att du ska få samma upplevelse, oavsett om du använder våra tjänster i appen eller via datorn. Och det kan vi bara göra om sidorna bygger på samma teknik.

De här funktionerna hittar du också:

– Hitta fonder utifrån aktien. Se vilka fonder som har aktien som ett av sina 25 största innehav i portföljen.
– Lista med de största innehaven i investmentbolagens portfölj.
– Helskärmsgraf som ger en bättre överblick över aktiens utveckling och avkastning.

Ge oss gärna din feedback!

Vi hoppas att du kommer gilla vår nya aktiesida. Gå gärna in och testa den och lämna feedback så vi kan fortsätta göra den ännu bättre.

// Utvecklingsteamet för aktiesidorna

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza.

Relaterade inlägg