En miljon mer i pension

En miljon mer i pension innebär för många av oss sparare en möjlighet att faktiskt möjliggöra våra drömmar. Kanske till och med att sluta arbeta tidigare än planerat och få mer tid till annat eller få flera tusenlappar mer i månaden som pensionär.

annikasaramies
Annika Saramies,
VD Avanza Pension

Visste du att många fortfarande betalar en stor del av sin framtida tjänstepension till rådgivaren, banken eller försäkringsbolaget – då de årligen tar ut onödiga avgifter som de själva tjänar stora pengar på? Det tycker vi är fel. Det är ju du som sparar.

Med dig som sparare i fokus så har vi på Avanza valt att slopa alla onödiga avgifter på dina pensionspengar – som kapitalavgiften på 0,65% – som andra försäkringsbolag och banker tjänar stora pengar på. Även om det kan låta lite, så innebär det att du som sparare kan tjäna en miljon kronor på att ha din tjänstepension hos oss! Det du kan göra är att ifrågasätta värdet av en högre avgift, vad avkastningen blir kan vi bara sia om.

”Vilka fonder ska man välja då?” kanske du frågar dig? Ja, det hjälper vi ju såklart till med.

Låt experter sköta jobbet åt dig utan att betala en förmögenhet för det. Ditt tjänstepensionssparande placeras i Avanza 75, som är speciellt framtagen för långsiktigt sparande och har självklart en riktigt låg avgift. Du får en väldiversifierad portfölj som löpande rebalanseras av experter.

Vill du få hjälp att göra det själv? Varför ska du betala dyrt för rådgivning när du kan göra det bättre själv? Använd då istället Portföljgeneratorn. Att skapa en bra fondportfölj med rätt allokering och femstjärniga fonder är inte längre något jobbigt eller svårt. Nu kan du göra det själv på några minuter – enkelt, snabbt och gratis.

Frågan kvarstår – kan du få ut mer av ditt pensionssparande?

Annika Saramies,
VD Avanza Pension

Relaterade inlägg