Få bättre koll med ”Just nu”

Av Avanza

26 maj 16

Share

Idag har vi lanserat en ny funktion – ”Just nu” som du hittar i rutan till höger på kontoöversikten under ”Aktuellt för mitt innehav”.

Flödet är indelat i 3 stycken sektioner. Kommande händelser, hänt idag och till sist en summering av vad som har hänt senaste veckan. Bland bolagsspecifika händelser kommer du bland annat att få aktuell information kring rapporter, utdelningar, nyheter och foruminlägg som sticker ut. Du kommer även se kontospecifika händelser såsom information om månadsspar, dina insättningar & uttag och lättare kunna se dina olästa meddelanden.

Målsättningen är att kunna ge dig bättre koll på vad som händer kring dina konton. Det här är ett första steg, och något vi kommer kunna bygga vidare på med förhoppning att i större utsträckning kunna ge dig en mer relevant sida. Till en början är flödet endast tillgängligt via webben men kommer säkerligen dyka upp även i våra appar framöver.

Flödet

Vilka information skulle du vilja se? Kommentera gärna nedanför. 

 

 

Relaterade inlägg

Kommentarer

10 svar till “Få bättre koll med ”Just nu””

  1. ’Just nu’ – jag ser inte riktigt vitsen med denna funktion. Dessutom är det diffust typsnitt så det är inte helt klart vad som är fakta, åsikter och vad det gäller

  2. Kanske är det jag som håller på att bli blind men jag kan inte finna funktionen ’Just nu”

  3. Bra att få koll på senaste utdelningarna utan att behöva gå till transaktionshistoriken. De utvalda foruminläggen var som vanligt bara trams, jag hoppas inte de som visades för mig är representativa för forumen i helhet. Kanske kan tas bort helt?

  4. Kommer ni att försöka förbättra eran app version of Avanza, det känns som att den brister när man vill hitta/jämföra bolag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.