Fototävling på Avanza Forum 2014!

På onsdag den 19 mars är det dags för den 9:e upplagan av Avanza Forum. Vi hoppas att så många som möjligt av er som dyker upp vill ta bilder på vårt fina event och dela med er på Instagram. Därför utlyser vi en tävling för att utse den bästa bilden på Avanza Forum!

Vill du köra supersportbil, koppla av på spa eller kanske fly från zombies (ja det finns faktiskt)?

Delta i fototävlingen genom att ta en bild på Avanza Forum och lägga upp på Instagram med hashtaggen #avanzaforum. Bästa och näst bästa bild belönas med presentkort värt 1000 kr respektive 500 kr på liveit.se. Vinnarna kommer att kontaktas via vår profil på Instagram.

liveitferrari

Tävlingsregler

Tävlingen går ut på att ta den bästa bilden under eventet Avanza Forum 2014 i Ericsson Globe Arena och lägga upp via Instagram med hashtaggen #avanzaforum. Alla bilder med hashtag #avanzaforum som läggs upp på Instagram under den 19 mars kommer att betraktas som tävlingsbidrag.

Vinnarna blir den bästa och näst bästa bilden utsedd av en jury bestående av medarbetare från Avanza Bank. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinnarna utses dagen efter eventet (den 20 mars) och kommer att kontaktas genom Instagram. Vinnarna kommer även publiceras i ett inlägg på Avanzas blogg tillsammans med tävlingsbidraget (förutsatt att godkännande ges från vinnarna).

Anställda från Avanza Bank får inte delta i tävlingen.

Förstapris är ett presentkort värt 1000 kr på liveit.se. Andrapris är ett presentkort värt 500 kr från liveit.se.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Relaterade inlägg