Ikväll får vår sajt ett nytt utseende och en ny navigering

I vårt ständiga arbete med att förbättra och utveckla Avanza och vår sajt arbetar vi just nu mycket med våra mobila tjänster. Våra mobilappar har gjort succé och vi ser också att många vill kunna gå in direkt på vår sajt via sin mobil eller surfplatta. Idag är det faktiskt vanligare att besöka oss via en mobil enhet än via datorn.

För att anpassa vår sajt för att också fungera bra via mobila enheter så kommer du ikväll se att vi uppdaterat designen och samtidigt förenklat huvudnavigeringen. Ett litet första steg i resan till att skapa en bra mobilanpassad sajt. Gå in på sajten och kika på vår nya navigering!

nynavigering2

Ny navigering

Den nya navigeringen är förberedd för att fungera på samma sätt i olika skärmstorlekar, från minsta mobil till största datorskärm. Samtidigt ger den dig en guidning att hitta rätt bland vårt stora utbud, eftersom vi inte visar upp allt innehåll på en gång. Vi passar också på att slå ihop sidor så att det blir färre att leta bland. Träden i skogen kommer helt enkelt att bli synligare. Less is more…

sök

Ny design

Vi gjorde om vår sajt för 2,5 år sen. Det är länge sen nu, så nu är var dags att ge den ett modernare, renare och tydligare designuttryck. I samband med det har vi också gjort om utseendet på sökfunktionen och inloggningen.

Mobilanpassade sidor

Inom några veckor kommer vi också börja lansera mobilanpassade sidor. Då kommer design och navigering att anpassas efter den skärm du använder. Vi kommer börja med att lansera några sidor och därefter takta igenom hela sajten steg för steg.

Summa summarum, sajten kommer att bli enklare och bättre för dig som kund i vår ständiga strävan att förbättra och förenkla ditt användande av våra tjänster, oavsett om du använder mobilen eller datorn när du besöker oss.

Relaterade inlägg