@Investeraren till Avanza för att #PrataPengar

investeraren1Nicklas Andersson heter jag och kommer skriva en hel del på bloggen i min nya roll här på Avanza. Sparande och investeringar är min stora passion i livet och det ekonomiska intresset har funnits med sedan barnsben. Min placeringsfilosofi karaktäriseras av långsiktighet där jag har en nästintill livslång placeringshorisont.

När jag inte jobbar så ägnar jag en stor del av min fritid inom förbundet Unga Aktiesparare där jag varit engagerad de senaste 10 åren. Oftast hittar man mig på något sparevent, bolagspresentation eller aktieutbildning. Emellanåt reser vi utomlands och besöker börsbolag i andra länder. Förra året besökte vi årsstämman i Berkshire Hathaway som ägs och drivs av en av världens mest kända investerare Warren Buffett vilket var otroligt lärorikt, han är ett levande exempel på att långsiktighet är en framgångsfaktor när det kommer till sparande.

Jag driver även bloggen Ekonomikunskap sedan 2009 och podcasten #PrataPengar med Unga Aktiesparares VD sedan 2015 då jag älskar att inspirera kring sparande i allmänhet och börsen i synnerhet.

Börsen bevakar jag dagligen och mitt mål är att välja ut det mest intressanta och aktuella för att kunna inspirera och motivera dig som läsare till ett framgångsrikt sparande. Einstein lär ha sagt att ”ränta-på-ränta”-effekten är världens åttonde underverk och en av universums starkaste krafter så de citaten kommer du nog höra emellanåt. Jag vill bjuda in dig som läsare att påverka innehållet på bloggen. Har du tips och idéer på ämnen du vill att jag berör så får du gärna höra av dig till mig på nicklas.andersson@avanza.se eller @Investeraren på Twitter.

Det ska bli otroligt kul och lärorikt att inspirera och motivera dig kring ditt sparande!

/Nicklas Andersson (@Investeraren)

Relaterade inlägg