Några vässade funktioner på nya sajten

Streamade realtidskurser

Med streamade realtidskurser blir du löpande uppdaterad med de senaste kurserna. Så fort något händer i orderläggningen ser du det direkt i orderdjup, senaste avslut i specifika aktier, din egen köpkraft, aktuella order och dina egna avslut. Uppgifterna visas automatiskt i våra listor och guider för aktier, börshandlade fonder, certifikat, warranter och obligationer. Precis som i tradingprogrammen. Du kan även handla valuta på vår nya sajt med realtidskurser.

 

Transaktioner

Det har aldrig varit lättare att få en översyn av dina tidigare transaktioner än nu. Nya filtreringsmöjligheter och en otroligt snabb teknik gör att du kan analysera dina transaktioner på ett nytt sätt. Du har nu möjlighet att välja en egen tidsperiod och följa en specifik aktie. Hur gick egentligen den där affären i Boliden 2011? Du finner transaktionerna i anslutning till ditt konto under Mina sidor. Du kan också se dina notor i anslutning till din affär.

 

Vinnare & förlorare

Nu kan du se alla svenska vinnare och förlorare på börsen, i det stora hela eller branschvis. Vi har också plussat på med valmöjligheter som inte fanns på gamla sajten, som de mindre listorna Aktietorget och First North. Du kan sortera efter flera olika tidsperioder; 1 dag, 1 vecka, 1 månad, 3 månader, i år eller 12 månader. Du finns dessutom möjligheten att sortera efter olika länder.

 

Marknadsöversikt

Här får du verkligen stenkoll på marknaden. Se aktuella kurser, statistik om utveckling och detaljerad information om aktier och index. Du kan även läsa nyheter, analyser, telegram och pressmeddelanden från Placera.nu. När du är inloggad får du samtidigt streamade realtidskurser.

Relaterade inlägg