Nu finns det 1 miljon avanzianer!

Idag är ingen vanlig dag – idag är vi 1 miljon avanzianer! Det är en riktig milstolpe för oss på vägen mot visionen att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Vi är så glada och stolta, vilken resa det varit.

Hur lyckas man egentligen med att få så många underbara kunder? Jag tror hemligheten ligger i vår företagskultur, som är 100% dedikerad till att alltid försöka tänka på ert, våra kunders, bästa. Vi är naturligt nyfikna, ifrågasätter oss själva och ni, våra kunder, sporrar oss att hela tiden tänka nytt. Genom att lyssna på era önskemål har vi utvecklats från att vara en nätmäklare till att bli en sparplattform med ett brett utbud av beslutsstöd, utbildning och inspiration som gjort det enklare för ännu fler att ta kommandot över sin egen ekonomi.

Varje dag får jag jobba med branschens mest engagerade och passionerade personer, och varje dag jobbar vi sida vid sida för att utveckla Avanza.

Ett stort tack till alla er som gett oss ert förtroende, och tack till alla kollegor! Det är vi alla tillsammans som gör Avanza till vad det är, och resan har bara börjat.

/Rikard Josefson, VD Avanza

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza.

Relaterade inlägg