Nu lanserar vi Avanza Auto!

Avanza Auto består av sex olika specialfonder som alla baserar sin förvaltning på modern portföljteori istället för en enskild förvaltares kunskaper. Risk och förväntad avkastning ökar för varje Auto och den Auto du väljer kommer att rebalanseras löpande. Om vi hittar billigare eller bättre alternativ kommer innehaven bytas ut.

Du kan handla från 1 krona eller månadsspara från 100 kronor. Eller både och såklart. Och du betalar bara 0,35% i förvaltningsavgift oavsett vilken Auto du väljer. De underliggande fondernas avgifter som tillkommer har vi dessutom förhandlat ned och kommer därför aldrig överstiga 0,15 %

Varför skapades Avanza Auto?

Avanza Auto skapades eftersom många har varken tiden, intresset eller kunskapen att själv ta hand om sina pengar på bästa sätt. Och de som vill ha hjälp får tyvärr ofta betala dyrt för den. Det tycker vi är fel.

Hur gör man då? 

Avanza Auto är utformat för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som sparare.

1. Du väljer hur länge du vill spara – kortsiktigt eller långsiktigt

 

 

 

 

 

2. Sen väljer du den Auto som passar dig bäst

 

Lär dig om Avanza Auto i Play

Se klippet där Nicklas & Philip visar vad Auto är, hur det fungerar och intervjuar Åsa Mindus Söderlund, VD på Avanza Fonder, om hur förvaltningen fungerar och vad modern portföljteori är.

 

Läs mer om Avanza Auto och sätt igång med ditt sparande här.

 

Detta blogginlägg är framtaget i samband med Avanza Fonder AB.
AVANZA AUTOS SPECIALFONDER FÖRVALTAS AV AVANZA FONDER AB. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i specialfonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad och informationsbroschyr finns på avanza.se/auto.

Relaterade inlägg