Ny orderläggning för webben

Vi har byggt en ny orderläggning och är supernyfikna på att veta vad du tycker, så skriv gärna i kommentarsfältet här nedan.

Vad är nytt?

  • Enkelt läge. Du kan välja mellan ”utökat läge” och enkelt läge genom att klicka på kugghjulet och välja utökad orderläggning. Då kan du välja om du vill ha all marknadsinformation som även fanns i den gamla, eller ha en mer avskalad orderläggning.
  • Orderläggning i belopp. När vi frågade många av våra kunder vad de oftast utgår ifrån när man lägger en order, så svarade så gott som alla att de utgick ifrån ett ungefärligt belopp som de sedan, ibland med hjälp av miniräknare, dividerade med den kurs de tänkt lägga. Det tror vi att vi kan hjälpa till med. Därför kan man nu ange det belopp man vill handla för, och sedan hjälper vi till med uträkningen. Du kan även ange ett belopp när du ska sälja.
  • Nästan 50% av alla besök till orderläggningen sker via mobiltelefoner. Därför har vi byggt den nya orderläggningen för aktiehandel med mobilen och paddan i åtanke.
  • Tydligare återkoppling. När du lägger en order så är det viktigt att du känner dig trygg. Därför kan du nu på ett tydligt sätt se vad som hänt med din order efter att den är lagd, exempelvis om din order har gått till direktavslut, delavslut eller om marknaden är stängd.

Vad händer nu?

Alla funktioner som fanns i den gamla orderläggningen finns även i den nya, men vi låter även den gamla orderläggningen ligga kvar en tid, så att vi kan justera och göra förbättringar så att så många som möjligt tycker att den nya är bättre. Därför är det väldigt uppskattat om vi får så många kommentarer och insikter som möjligt, så skriv gärna här nedanför vad du tycker!

Här nedan ser du ett par exempelbilder på den nya orderläggningen, som bland annat illustrerar att det nu är enklare att se vad som hänt med din order efter att den är lagd (klicka på bilderna för större storlek).

/Team Handel

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. 

Relaterade inlägg