Nyhet! Enklare och smartare uttag i apparna

Av Avanza

03 dec 20

Share

Det roligaste med att spara pengar, förutom att se dem växa, är ju också att ändå att sen kunna ta ut och använda dem till någonting du drömt om länge, eller hur?

Med den senaste uppdateringen för apparna (som rullas ut gradvis närmaste dagarna) blir det därför nu ännu smidigare att ta ut pengar i apparna.

Vad är nytt?

Klicka på bilden för full storlek

  • Signera uttag med BankID – smidigt och tryggt alternativ!
  • Du kan lägga till nya mottagarkonton, alltså konton du har hos andra banker som du vill ta ut pengar till, och du gör det direkt i uttagsflödet. Det här fungerar även för dig som är fullmaktshavare.
  • Ta ut pengar från konton du äger ihop med någon annan, men där du inte är huvudägare.
  • Rätt information precis när du behöver den. Har du t ex nyligen sålt aktier och undrar om det påverkar ditt uttag? Vi informerar dig direkt i flödet.
  • Dessutom bygger nya uttag på ny teknik, vilket höjer vår innovationstakt och gör det enklare för oss att snabbt göra förbättringar för dig framöver.

Vi hoppas du gillar det nya uttagsflödet och återkom gärna med feedback om hur vi kan göra det ännu bättre!

Hälsningar från Cash & Flytta-teamet på Avanza

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. 

Relaterade inlägg