Nyhet! – vi lanserar Europahandel

Av Avanza

06 mar 17

Share

Große Neuheit – Nu kan du äntligen handla aktier i Tyskland, Nederländerna, Belgien och Portugal från 1 EUR direkt på sajten eller i mobilen! Inom kort kommer vi även att erbjuda handel i Italien och Frankrike.

Universet av bolag som du kan handla via sajt och mobil har alltså precis blivit större. Tyskland är den enskilt största marknaden i Europa och tillika den som våra kunder favoriserar. Under första handelsdagen var det främst tyska bilmärken såsom BMW, Daimler och Volkswagen men även tillbehör i form av bildäck från Continental som köptes av spararna.

Hur hittar jag intressanta europeiska aktier?

Det finns en hel del spännande bolag i Europa för alla smaker. Vi har försökt göra det lite enklare för dig att hitta just dina europeiska guldkorn genom att skapa inspirationslistor som du hittar här.

Vi vet att många av våra kunder vill filtrera fram aktier baserat på just sina egna preferenser, är du en av dem så passar nog aktiefiltreraren som handen i handsken.

 

Så alldeles oavsett om du vill bli inspirerad kring de mest populära bolagen i Europa, se vilka aktier som våra andra kunder äger eller helt enkelt vill leta fram guldkornen på egen hand så är det bara att köra igång, lycka till!

Vilken europeisk aktie är din favorit? – kommentera gärna 🙂

Relaterade inlägg