Portföljgeneratorn – skapa en femstjärnig fondportfölj med bara några klick!

Idag släpper vi Portföljgeneratorn – en ny produkt som är till för dig som vill ha hjälp med dina investeringar men som inte vill förlita dig på storbankernas dyrköpta råd.

Alla som har gått till en privat bankrådgivare i Sverige kan nog känna igen sig i känslan av att man inte riktigt vet om man kan lita på de råd som ges. Banken tjänar ju mer om du väljer en av deras egna fonder med höga avgifter istället för till exempel en indexfond, oavsett vad som är bäst för dig. Vi tycker det är ett förlegat sätt att hantera sina kunder, istället fokuserar vi på att skapa bra verktyg för att kunderna själva ska kunna ta smarta beslut.

”Med portföljgeneratorn vill vi ge fondspararna en möjlighet att bli sin egen bästa rådgivare. Den inkluderar bara de högst rankade och mest populära fonderna. Vi lyckas när våra kunder lyckas”Martin Tivéus, VD Avanza

Portföljgeneratorn
Skapa en femstjärnig fondportfölj på några minuter

Med Portföljgeneratorn kan du välja mellan fem olika portföljförslag baserat på sparhorisont och risk.

Fondförslagen skapas utifrån de fonder med det högsta möjliga betyget från Morningstar och som är mest populära bland våra kunder, oberoende av fondbolag.

Är du inte helt nöjd med förslagen så kan du enkelt byta ut och ändra fördelningen mellan fonderna.

Kom igång direkt och skapa din femstjärniga fondportfölj!

”Vi satsar mycket på att förenkla och digitalisera den traditionella bankrådgivningen genom att utveckla kostnadsfria och digitala beslutsstöd. Portföljgeneratorn är ett led i denna satsning och det ska bli spännande att se kundernas respons. Prova gärna att skapa en egen fondportfölj och lämna din feedback här nere” – Peter Westling, Marknadsdirektör

Relaterade inlägg