Planering inför årets kundträffar

Av Avanza

10 feb 14

Share

Våra kundevent ger oss möjlighet att stiga fram från bakom dataskärmen och träffa er kunder personligen. Vad vill du ha för event under 2014?

Våra kundträffar ger oss en möjlighet att träffa er kunder personligen, men också att presentera nya investeringsmöjligheter och ta del av viktig information. Vår målsättning är att ha en bra blandning av aktiviteter med informativt innehåll och aktiviteter av ren social karaktär. Återkommande event är t.ex. den åriga golftävligen Avanza Masters och stämningsfull julkonsert i Katarina Kyrka. Ett av de populäraste eventen förra året var vår kväll med tema Stock picking där bland andra Viktor Henriksson från Carnegie och Adam Gerge från Didner & Gerge pratade om sin investeringsprocess och vad som är viktigt för dem när de väljer aktier till de fonder de förvaltar. Nu närmast ser vi fram emot Avanza Forum i Globen, Sveriges största investerarträff med 5000 besökare. Innan sommaren ska vi också hinna med ett event tillsammans med Credit Suisse och Nordiska Kompaniet på temat Premium Brands, en företagspresentation, och en tjejkväll på Solvalla för våra kvinnliga Private Banking kunder.

Är det något event som du saknar, nåt tema som vi inte tagit upp? Hör gärna av dig med förslag till privatebanking@avanzabank.se Du vet väl också att du kan se många av våra event i efterhand på Avanzas youtube-kanal?

Relaterade inlägg