KEY AZA – Ett smörgåsbord av upplevelser

Av Avanza

02 jul 21

Share

Nu bjuder vi alla Private Banking-kunder på den digitala upplevelsetjänsten KEY. Där finns alltifrån VIP-biljetter till kultur- och sportevenemang, förhandsvisningar av storfilmer och hotell- och restaurangerbjudanden över hela landet. Är du Private Banking-kund och vill börja använda den digitala upplevelsetjänsten KEY? Här kan du läsa mer om vad KEY är och hur du gör för att komma igång.

Vem älskar inte ett härligt smörgåsbord? Vi som jobbar på KEY har som ambition att KEY AZA ska fungera precis som ett smörgåsbord med en massa lockande godsaker för dig som är Private Banking-kund hos Avanza. Mina kollegor och jag komponerar inspirerande erbjudanden och artiklar åt dig – men vi bryr oss inte det minsta om i vilken ordning eller hur du njuter av utbudet. Vår förhoppning är bara att innehållet ska falla dig i smaken när och hur du än önskar. Vi vill med innehållet både inspirera och informera dig som användare.

För dig som har svårt att välja och vraka ur innehållet så har jag samlat mina favoriter här nedan. Mycket fokus ligger på semester och rekreation, precis som vi tycker att det ska vara under den här tiden av året.

Hotellen

Få saker går upp emot att checka in på ett riktigt bra hotell under semestern. I KEY AZA visar vi vägen till några av mina absoluta favoriter i flera delar av Sverige och dessutom har vi satt samman några förmånliga erbjudanden till flera av pärlorna. Om du inte redan unnat dig en staycation tidigare under pandemin så är det hög tid nu. Bank och närliggande Grand är mina två hotellfavoriter i min hemstad Stockholm. Vilka är dina?

 

Njut på anrika Grand Hôtel mitt emot Stockholms Slott i sommar. Under din vistelse på hotellet så rekommenderar vi dig att besöka den klassiska svenska Verandan med sitt smörgåsbord, Mathias Dahlgrens prisbelönta restauranger och hotellets grandiosa Cadierbar. I sommar har du som användare av KEY AZA specialpriser på utvalda rum du får även 500 kronor i krediter att använda i hotellets restauranger och barer under din vistelse.

Golfen

Golf är inte bara min favoritsport utan även det där perfekta sättet att både umgås, få motion och uppleva vacker natur på. Missa inte erbjudandet till golfupplevelsen i portugisiska Cascais vid Atlantkusten.

När du bokar boende på tillhörande hotell via KEY AZA får du en flaska champagne på rummet vid ankomsten och 30 minuters massage kostnadsfritt. Enjoy!

Ljudböckerna

Mitt största mål i sommar är att låta mobilen vila så mycket som det bara går. Sociala medier och mail ska få vila och de enda stunderna mobilen ska få arbeta är då jag lyssnar på inspirerande och spännande ljudböcker i solstolar och under promenader.

 

Njut av semestern i hängmattan med romantik, spänning eller varför inte fiction i hörlurarna. Registrera dig i appen och lyssna kostnadsfritt i 40 dagar hos Nextory.

Sällskapsspelen

I en tid där vi umgås alltmer via datorer och mobiler är känslan av att lägga ett pussel eller spela ett klassiskt sällskapsspel med nära och kära extra lustfyllt. Avkopplat och nedkopplat när det är som bäst.

Utmana familjen utomhus med strategiska sällskapsspel eller varför inte ett 1000-bitars pussel med klassiskt motiv?

Inledningsvis nämnde jag smörgåsbordet, som blev känt i världen tack vare OS och Världsutställningen – så missa inte OS i Tokyo i juli och världsutställningen i Dubai i oktober. Idrott och design när den är som allra mest spännande, något vi kommer att återkomma till här i KEY AZA.

Med hopp om trevlig läsning och en fin sommar önskar,

Andreas Bengtsson

VD, KEY Experience

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer