Kostnadsfri skatterådgivning

Som kund hos oss vill vi att du ska få ut mer av din förmögenhet än du skulle ha fått hos någon annan. Vi tror att du själv fattar de bästa investeringsbesluten, med hjälp av de smarta tjänster och verktyg vi erbjuder.

Verktygen hittar du på hemsidan, i appen och via våra kundansvariga och det finns verktyg som passar oavsett hur intresserad du är av att förvalta dina tillgångar. Hos oss får du inte dyrköpta råd där rådgivningen innebär att du får en portfölj med bankens egna fonder istället för portföljen som är bäst för dig. Det är en av anledningarna till att vi inte erbjuder individuell investeringsrådgivning.

Vi vet däremot att vissa områden som rör din ekonomi kan bli bättre genom rådgivning och då tänker vi på skatter och avtal. Där handlar det inte om vad någon tror om framtiden utan om att navigera rätt bland regelverk och lagar. Därför erbjuder vi er som kunder skatterådgivning via Deloitte och avtalsskrivning via Avtal24.

Deklarationen närmar sig med stormsteg och i det här inlägget vill jag därför slå ett slag för hur du genom Deloitte kan få kostnadsfri skatterådgivning som Private Banking-kund hos Avanza.

Deloitte hjälper våra kunder med alla tänkbara frågor som rör beskattning. Det kan vara mer komplicerade frågeställningar som t.ex. bolagsförsäljning där en entreprenör säljer av sitt livsverk och vill veta hur det görs så skatteeffektivt som möjligt. Det kan även vara enklare frågeställningar som t.ex. någon detalj i din deklaration, något som snart är aktuellt att titta på. I listan nedan ser du ett urval av områden som de kan vara behjälpliga med:

  • Deklarationer för individer och bolag
  • Internationella bolagsstrukturer
  • Bolagsfrågor och 3:12 (fåmansföretag)
  • Generationsskiften och ägarskiften
  • Utlandsflytt och återflytt till Sverige
  • Finansiell plan
  • Processrättsliga frågeställningar
  • Kapitalbeskattning 

Som Private Banking-kund hos oss bjuder vi på en kostnadsfri timme per år. Vill du ta del av detta eller har du frågor – kontakta våra kundansvariga på 08-562 251 00.

Dan Hägglund, Chef Kundansvariga Private Banking

Relaterade inlägg