Private Bankings kundenkät

Fantastiskt att så många av er ville vara med och påverka hur vårt framtida Private Banking-erbjudande ska se ut, närmare bestämt 1597 av er svarade. Det var även väldigt många av er, över 800, som tog sig tid att skriva fritextsvar, det tackar vi extra mycket för. Ni är överlag väldigt nöjda med vår service, plattformen och priset – det rimmar ju väl med bättre, billigare & enklare så det är vi glada för.

Det ni vill se lite mer av är möjligheten att ansöka om och få ett superbolån, vilket känns naturligt eftersom det är marknadens billigaste bolån. Vi jobbar hela tiden för att göra det tillgängligt för fler Private Banking-kunder. Ni vill också se mer sparmöjligheter med bra ränta, fler möjligheter att få komma på events av olika slag och att vi blir bättre på att komma med bra tips och rekommendationer till er kring era investeringar på ett mer personligt sätt. Detta är sådant vi arbetar hela tiden för att förbättra och vi hoppas att ni kommer märka det under året.

Vi märker också i enkäten att det är få som känner till och använder alla tjänster som ingår i Private Banking-erbjudandet. Därför kommer vi nu i vårt månadsmail de kommande månaderna ta tillfället i akt att berätta för er om några av tjänsterna som ingår så att alla kan få ut maximal nytta av erbjudandet. Först ut i mars månadsmail är ett inslag om skatterådgivningen som vi erbjuder i samarbete med Deloitte.

Än en gång vill jag tacka er alla som tog er tid att vara med och bidra till framtidens Private Banking genom kundenkäten och om ni har fler idéer och tankar tar jag som vanligt tacksamt emot dem, ni är varmt välkomna att ringa eller maila.

Marie Beck, Chef Private Banking & Pro

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer