Provkörning med Tesla

Tesla 1 (3)
Christian och Daniel, Avanza Private Banking

Igår hade vi möjlighet att bjuda in ett antal kunder till ett konceptevent i Teslas showroom i Täby Centrum. Tesla höll en presentation om aktuella samt kommande bilmodeller följt av en kort presentation av Avanzas Private Banking och de nyheter vi har släppt den senaste tiden. Är du intresserad av att investera i bilföretag som exempelvis Tesla, får du gärna klicka in dig på vår nya sida Aktieinspiration där vi har tagit fram en aktielista för de största noterade bilföretagen i världen. Extra roligt var det att vi samma dag sänkte courtaget rejält för att handla amerikanska aktier.

Under kvällen bjöds det på trevliga snittar från Melanders Fisk samt att alla deltagare fick tillfället att även provköra Teslas senaste bilar. En upplevelse som flera tyckte motsvarade ett besök på Gröna Lund eller Liseberg!

Glad midsommar!

Hälsningar,

Avanza Private Banking

Tesla 2
Amerikanska aktier går att handla online hos Avanza – även på skärmen i en Tesla-bil.

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.

Relaterade inlägg