Se sommarens erbjudanden från KEY

Av Avanza

21 jun 22

Share

Som Private Banking-kund får du tillgång till den digitala upplevelsetjänsten KEY. I KEY-appen får du tillgång till VIP-biljetter till kultur- och sportevenemang, förhandsvisningar av storfilmer och hotell- och restaurangerbjudanden över hela landet. Nyfiken på hur det fungerar? Här kan du läsa mer om vad KEY är och hur du gör för att komma igång.

Sommar på riktigt! Det blev en ketchupeffekt i äkta Heinz-klass av underhållningsåret 2022. Världsstjärnorna bildar långa köer till Sverige (bildligt och bokstavligt) och är det någon gång du har chansen att se just din favoritartist, favorit-dj eller favoritkomiker på svensk mark så är det nu. Som om inte det vore nog dyker det upp nya spännande restauranger i vart och vartannat gathörn, medan de gamla favoriterna fullkomligen svämmar över av peppade gäster.

Jag förstår ironin i att jag som digital innehållsmakare skriver det här, men i sommar har jag bestämt mig för en sak: att lägga ifrån mig mobilen så mycket det bara går. Jag behöver en semester från allt vad nyhetsflöden, mailinkorgar och sociala medier heter. En digital detox som det heter. Roadtrips, båtliv och livemusik står på min agenda i sommar.

Jag har valt ut tre favoriter på dessa teman bland de erbjudanden och förmåner som jag och kollegerna på Key Experience, som gör appen KEY AZA, har tagit fram inför semestern. Vi hoppas att det är saker som kan förenkla och förgylla din sommar. Håll till godo.

På vägarna

Följ strömmen, skaffa elbil! Svenska företaget Evify grundades 2018 för att göra vardagen lite smidigare för alla elbilsägare genom att ta steget och köpa egen laddbox. Lagom till bilsemestern ger vi dig 550 kronor i rabatt på en laddbox (och installation) från Evify. Vi bjuder även på fem nummer av tidningen Elbilen.

Evify

Till havs

Peder Asplund och hans fru Alejandra Levinas Asplund driver Agapi Boat Club, en svensk båtdelningstjänst i premiumklassen. Agapi sköter all tråkig kringservice så att du kan göra det roliga: köra båten och njuta av livet till havs. Med oss får du tillgång till både jetski och wakeboard (värde 10 000 kronor) utan extra kostnad när du blir medlem i Agapi Boat Club.

Agapi

Framför scenen

Har det någonsin varit så här stjärntätt på Sveriges musikscener? The Rolling Stones, Dua Lipa, Justin Bieber, John Legend och en lång rad andra världsartister avlöser varandra för att underhålla svenska folket. Missa inte våra premiumbiljetter till Avicii Arena, Tele2 Arena och Friends Arena, då får du tillgång till lounge med separat ingång och fullständiga rättigheter.

Ha en fantastisk sommar!

Andreas Bengtsson
VD, KEY Experience

Relaterade inlägg