Upptäck höstens erbjudanden med KEY

Av Avanza

29 okt 21

Share

Är du Private Banking-kund och vill börja använda den digitala upplevelsetjänsten KEY? I KEY-appen finns alltifrån VIP-biljetter till kultur- och sportevenemang, förhandsvisningar av storfilmer och hotell- och restaurangerbjudanden över hela landet. Här kan du läsa mer om hur KEY funkar och hur du kommer igång.

Nu får vi ses igen!

Restriktionerna mot att få ses i stora folksamlingar är borta och vi är så glada och peppade på att återigen få inspirera er till att stimulera sinnena med några av säsongens bästa och mest välbehövliga upplevelser inom en rad spännande kategorier. Nu när Sverige och världen öppnar upp igen har vi på KEY AZA samlat några av säsongens höjdpunkter inom områden som resor, restauranger, museer och hotell.

Jag har satt samman en lista med mina personliga favoriter. Det är guldkorn som jag hoppas du kan ha glädje av när du vill sätta guldkant på tillvaron tillsammans med nära och kära i höst. Missa inte de exklusiva erbjudanden som jag och kollegorna tagit fram till respektive tips.

Ishotellet

Vissa vill bara krypa ner under täcket eller fly landet under vintermånaderna men jag gillar verkligen den svenska vintern, den friska luften och den bitande känslan i kinderna. Jag längtar efter en helg med min käresta på Icehotel i Jukkasjärvi med norrskenstur, hundspann och isskulptering. Sverige när det är som bäst – och kallast!

Porto

Som jag har sett fram emot att resa utomlands! Med vaccinpass och lätt bagage reser jag till portugisiska Porto för några dagars mat- och dryckesupplevelser i världsklass. Jag bor på hotellet Yeatman och kopplar ned mig från allt digitalt för att ladda batterierna till max med smaker och intryck.

At Six

Det är inte för intet som ordet staycation blev en av pandemins mest återkommande glosor för alla oss som fick nog av att sitta hemma hela tiden. Att bo en natt eller två hyfsat nära hemmet blev för många ett sätt att byta miljö inom ramarna för restriktionerna. Och visst är det härligt att semestra på hemmaplan! Jag tar gärna in på lyxiga At Six i Stockholm där jag äter och dricker gott mitt i centrala stan. Att det ligger på tre minuters promenadavstånd från min nya favoritrestaurang Spesso gör inte saken direkt sämre. Missa inte erbjudandet som fokuserar på mat och dryck på At Six.

Abba The Museum

I väntan på vårens efterlängtade comebackkonserter i London med avatarerna i ABBA går jag på ABBA The Museum och upplever våra evigt unga och tidlösa discofavoriter.

Storytel

Upplevelser och fysiska möten i alla ära men ibland är det ju faktiskt skönt att vara själv ett tag. I såna stunder lyssnar jag gärna på en ljudbok. Om du inte provat ännu så tycker jag du ska testa. Perfekt inte minst när du kör bil eller promenerar.

Sist men inte minst tycker jag verkligen att du ska unna dig några av de liveupplevelser som (äntligen) äger rum de kommande månaderna. Spana in dem i KEY-appen!

Ps. Se senaste Bondrullen No Time To Die om du inte redan gjort det. Jag kan varmt rekommendera denna 25:e film i ordningen om den brittiske agenten. Ds.

Med hopp om trevlig läsning och en händelserik höst bortom skärmarna önskar,

Andreas Bengtsson

VD, KEY Experience

Relaterade inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.