Upptäck vårens erbjudanden med KEY

Av Avanza

07 feb 22

Share

Är du Private Banking-kund och vill börja använda den digitala upplevelsetjänsten KEY? I KEY-appen finns alltifrån VIP-biljetter till kultur- och sportevenemang, förhandsvisningar av storfilmer och hotell- och restaurangerbjudanden över hela landet. Här kan du läsa mer om hur KEY funkar och hur du kommer igång.

Varde ljus!

Vi klarade det! Nog för att jag älskar vintern, men när dagarna var som kortast, omikron härjade som värst och världen ännu en gång slöt sig som en mussla kände även jag att energin började tryta. Men nu gör ljuset sin efterlängtade comeback och saker börjar så sakteliga återgå till det normala. Om vi ska fortsätta med metaforer från skaldjursdisken är världen åter vårt ostron.

Med appen KEY AZA vill vi förenkla och förgylla tillvaron för dig som Private Banking-kund hos Avanza. På kuppen vill vi inspirera dig att göra hållbara val i vardagen, utan att vifta med pekpinnar. Hållbarhet för oss kan vara allt från att dricka ett lokalproducerat vin på fredagskvällen till att testa en ny träningsform som minskar stress och ångest. Vi vill att både du och planeten ska hålla länge.

Jag och mina fantastiska kolleger har arbetat flitigt under vintern för att skräddarsy erbjudanden och förmåner inom en rad olika områden som vi hoppas ska passa just dig.

Låt mig dröja vid kollegerna ett ögonblick. Vi som gör appen är en brokig skara människor med lång erfarenhet inom branscherna restaurang, resa, event och media. Vi har fantastiskt kul tillsammans och jag vill tro att det speglar sig i innehållet.

Jag har handplockat några av mina personliga favoriter bland det som jag och kollegerna tagit fram sedan sist vi hördes. Guldkorn inom såväl trivsamma hotellupplevelser som avkopplande träningsformer. Väl bekomme.

Hotellet

Bank Hotel i centrala Stockholm har seglat upp som ett av mina absoluta favorithotell på senare år. En drink på takbaren Le Hibou följt av en middag på restaurang Bonnie’s är min sinnebild av en perfekt kväll. Hotellet kan dessutom stoltsera med miljömärkningen Green Key. Tillsammans med Bank Hotel erbjuder vi dig ett flertal specialerbjudanden för dig som vill bo på hotellet.

Hälsotipset

Jag måste erkänna att jag var smått skeptisk första gången jag hörde om ”breathwork”. Lära mig att andas? Jag är 42 år? Men när jag besökte andningsstudion Hale i Stockholm tappade jag andan (inte bokstavligt). Att hitta kraft i sin egen andning var en oväntat stark upplevelse som jag uppmanar alla att testa. Vi ger dig tre guidade sessioner till rabatterat pris.

Hemmakvällen

Har du precis som jag och min familj redan varvat Netflix, HBO och SVT Play? Staccs är den nya svenska streamingtjänsten för alla oss musikälskare som vill uppleva världens bästa konserter hemma i tv-soffan. Allsång till Queen eller Lars Winnerbäck med hela familjen, helt perfekt i dessa tider! Med oss kan du prova tjänsten kostnadsfritt i 30 dagar.

Jag och kollegerna önskar dig en strålande start på det nya året.

 

Andreas Bengtsson

VD, KEY Experience

Relaterade inlägg