Sju nyheter i apparna

Av Avanza

06 maj 20

Share

I skrivandets stund rullar inte mindre än sju nyheter ut i våra appar! I samband med de här uppdateringarna tas också stora kliv mot att harmonisera iOS- och Android-apparna för att göra dem mer lika framåt. Det förenklar för alla er som byter telefon, samtidigt som vi får bättre förutsättningar att hålla en ännu högre utvecklingstakt eftersom vi nu kan fokusera på ett deisgnmanér istället för flera.

1. Ny kontoöversikt för Superbolånet

En ny kontoöversikt för Superbolånet i apparna ger bolånekunderna en bättre överblick över sina bolån.

2. Enklare att söka värdepapper

Genom att dubbelklicka på ”Utforska”-knappen tas du nu direkt in i söken.

3. Uppdaterad navigering

Via den nya knappen ”Meny” hittar du nu en samlingssida med ingångar till alla produkter och funktioner i apparna, meddelanden, kontaktuppgifter till Kundservice, inställningar, logga ut, med mera.

4. Ny ingång för månadsspar

Via ”Meny” hittar du också en ny ingång för att månadsspara. Det här är embryot till ett första steg mot att få in månadssparande i apparna. Tidigare har det inte gått att sätta upp eller ändra månadsspar i iOS, och det har varit väldigt svårt att hitta i Android. Att förbättra det här området (övergripande men inte minst i apparna) är därför ett av fondteamets huvudsakliga teman för våren.

5. Spara hållbart

Via ”Meny” hittar du också nya sidan ”Spara hållbart”. Som namnet antyder är det en ny samlingssida för hållbart sparande där du bland annat hittar nya Hållbarhetsstämpeln, topplistor med hållbara fonder, samt inspiration och utbildningsmaterial om du vill lära dig mer.

6. Designlyft

Vi har gjort designlyft i topparna på alla sidor i apparna. Här är ett par före- och efter-bilder 🙂

7. Nya aktiesidor till Android

Sist men inte minst har våra Android-kunder fått nya aktiesidor med bl.a. möjlighet att se sina köp- & säljtransaktioner i graferna, candlesticks samt möjlighet att jämföra aktier med olika index och andra bolag. Att det enbart går ut i Android beror på att de släpptes i iOS för några månader sedan. Nu kommer vi kunna hålla en högre innovationstakt framåt och släppa alla nya förbättringar i båda kanalerna samtidigt.

Hela sju team står bakom nyheterna och det är häftigt att se vilken enorm kraft vi har när så många team parallellt utvecklar och får ut ny funktionalitet till kunderna i hög fart.

/Alexander Boman, Produktchef, & Jenny Jürss, chef Kundresor

På Twitter: @BomanAlexander & @JurssJenny

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. 

Relaterade inlägg