Tack för hjälpen!

Det var många som trodde vi var galna när vi skulle utveckla en helt ny sajt inför öppen ridå. Men för oss var det självklart att vi skulle involvera alla er som dagligen använder våra tjänster. Allt annat skulle vara galenskap i våra ögon.

 

Vi ville inte att Labs bara skulle bli ytterligare en förslagslåda, utan en konstruktiv dialog. Vilket det också blev. Från dag ett. Tack för det.

 

Flera av er har faktiskt varit med från starten med olika synpunkter och gett oss ert perspektiv av hur ni ville att sajten skulle se ut. Vilket ju också var vårt syfte med labs och byggandet av den nya sajten; att hela tiden utgå från vad som är bra för våra kunder. Det är ju trots allt ni som ska använda den.

 

Ofta när man har slutfört ett arbete tillsammans skiljs man åt. I det här fallet hoppas vi det blir precis tvärtom. För det är nu som ni ska dra nytta av alla era förslag till förbättringar. Förslag som vi har lyssnat på och tagit hänsyn till. Allt har vi förstås ännu inte kunnat genomföra, utan nu fortsätter arbetet med att skapa den bank som vi alla vi ha. En bank som den borde vara helt enkelt.

 

Håll utkik och vi ses!

 

Avanza Bank

Relaterade inlägg