Unga Aktiesparare delar med sig av sin #BörsElvan

Av Avanza

13 jun 16

Share

Fotbolls-EM fortsätter och likaså #BörsElvan, ett koncept där man delar med sig av sin laguppställning med 11 aktier som man tror på.

Unga Aktiesparare är Sveriges största ungdomsförbund för aktieintresserade och här har Philip Scholtzé (VD, Unga Aktiesparare) och Niklas Svensson (Verksamhetschef, Ung Privatekonomi) tagit fram sin laguppställning. Titta på klippet för att se vilka aktier de valt ut.

Unga Aktiesparares #BörsElvan

Nu vet vi vilka aktier som Unga Aktiesparare föredrar, då kollar vi om våra kunder gillar aktierna. Nedan kan du se hur många aktieägare vi har i respektive bolag.

Pss.. här kan du se allt som skrivs i sociala medier via Live View från Observify – få inspiration till nya köp och sälj.

Unga Aktiesparares #BörsElvan
Köp/sälj Aktie Verksamhet Börs Antal ägare
KS 1 Securitas Säkerhet flagga_se 5 370
KS 2 Assa Abloy Lås och passage flagga_se 4 744
KS 3 Volvo Lastbilar flagga_se 25 804
KS 4 Cloetta Godis flagga_se 4 809
KS 5 Bahnhof Bredband flagga_se 4 087
KS 6 ICA-Gruppen Dagligvaror flagga_se 11 375
KS 7 Nibe Värmeteknik flagga_se 5 136
KS 8 Fenix Outdoor Friluftsliv flagga_se 928
KS 9 Kopparberg Bryggeri flagga_se 3 209
KS 10 Net Insight Informationsteknik flagga_se 4 618
KS 11 Kinnevik Investmentbolag flagga_se 19 842

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida.

 

Relaterade inlägg