Unga Aktiesparare delar med sig av sin #BörsElvan

Fotbolls-EM fortsätter och likaså #BörsElvan, ett koncept där man delar med sig av sin laguppställning med 11 aktier som man tror på.

Unga Aktiesparare är Sveriges största ungdomsförbund för aktieintresserade och här har Philip Scholtzé (VD, Unga Aktiesparare) och Niklas Svensson (Verksamhetschef, Ung Privatekonomi) tagit fram sin laguppställning. Titta på klippet för att se vilka aktier de valt ut.

Unga Aktiesparares #BörsElvan

Nu vet vi vilka aktier som Unga Aktiesparare föredrar, då kollar vi om våra kunder gillar aktierna. Nedan kan du se hur många aktieägare vi har i respektive bolag.

Pss.. här kan du se allt som skrivs i sociala medier via Live View från Observify – få inspiration till nya köp och sälj.

Unga Aktiesparares #BörsElvan
Köp/säljAktieVerksamhetBörsAntal ägare
KS1SecuritasSäkerhetflagga_se5 370
KS2Assa AbloyLås och passageflagga_se4 744
KS3VolvoLastbilarflagga_se25 804
KS4CloettaGodisflagga_se4 809
KS5BahnhofBredbandflagga_se4 087
KS6ICA-GruppenDagligvarorflagga_se11 375
KS7NibeVärmeteknikflagga_se5 136
KS8Fenix OutdoorFriluftslivflagga_se928
KS9KopparbergBryggeriflagga_se3 209
KS10Net InsightInformationsteknikflagga_se4 618
KS11KinnevikInvestmentbolagflagga_se19 842

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida.

 

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kommentarer