VD har ordet: ”Dina drömmar är vår framgång”

Martin Tiveus, VD Avanza
Martin Tiveus, VD Avanza

Dina drömmar är vår framgång.

De allra flesta sparar och placerar för att få mer pengar över. För att kunna förverkliga sina drömmar, kunna unna sig något extra eller skaffa sig bättre förutsättningar efter pension.

Det är dom vi är till för. De som verkligen bryr sig om sitt sparande och sina pengar och har förstått avgifternas betydelse för avkastningen när man sparar och placerar. Vårt kundlöfte är att du som kund hos Avanza ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank eller pensionsbolag. Genom att erbjuda ett bredare och bättre utbud, bättre och enklare verktyg och beslutsstöd och inte minst, lägre avgifter än någon annan. Oavsett hur du vill spara eller placera.

Det som gör det möjligt är modern teknik, en hög grad av digitalisering och en växande skara lojala kunder som år efter år stannar kvar och växer med oss och rekommenderar oss till vänner och bekanta.

Det senaste året har varit lite omtumlande på flera sätt. Vi välkomnade över 55 000 nya kunder under 2014, nästan dubbelt så många som rekordåret innan. Det innebar att nästan var tionde ny sparkrona i Sverige under förra året sattes in på Avanza. Under årets första två månader välkomnade vi ytterligare 22 000 nya kunder. Vi är förstås oerhört tacksamma och stolta över förtroendet, men framförallt ger det ytterligare tändvätska åt vårt arbete att fortsätta utmana bank-Sverige med bättre lösningar för sparande. Och med en större skara kunder ökar våra möjligheter att fortsätta utmana, förbättra och sänka avgifter.

Vi får varje vecka in mängder av idéer om hur vi ytterligare kan förbättra våra tjänster från våra kunder. Förra året kunde vi med din och våra andra kunders hjälp lansera över 800 nyheter och förbättringar på sajten. Bland annat bättre grafer, nya listor och beslutsstöd, en ny prisplan så att våra kunder kan handla ännu billigare och mycket mer. Jag kan dock lova dig att vi aldrig blir klara eller nöjda. Innan sommaren kommer vi bland annat att lansera nya mobila appar så att du lättare ska kunna hantera ditt sparande var du än är. Jag hoppas att idéerna fortsätter att strömma in. Vi släpper en ny utgåva av sajten var nionde arbetsdag så det är en ständig förbättringsprocess. Och det är dig och dina drömmar vi är till för.

Vad drömmer du om?

Martin Tiveus

Relaterade inlägg