Nu lanserar vi vår Aktiegenerator

Att välja aktier till sin portfölj har precis blivit lite enklare. Många tar tag i sitt sparande i början på ett nytt år, kanske är det för att ens drömmar och mål får ny energi under jul- och nyårsledigheterna när man, själv eller tillsammans med vänner och familj, diskuterar vilka trevliga mål det nya året ska innehålla.

Att spara och investera handlar ju om att skjuta upp konsumtion med förhoppningen om att sparandet ska generera mer pengar i framtiden. Men hur gör man egentligen för att hitta de där aktierna eller fonderna att investera i?

Vi vill göra vårt yttersta för att förenkla den urvalsprocessen och skapa smarta beslutsstöd för dig och ditt sparande. Man kan helt enkelt säga att vi vill göra det svåra enklare – resultatet av vår strävan att göra aktiesparande enklare heter Aktiegeneratorn.

Föredrar du fonder framför aktier? Ingen fara, vi har inte glömt bort dig. Med Portföljgeneratorn kan du skapa en femstjärnig fondportfölj med bara några klick.

Aktiegeneratorn

Hitta dina favoritaktier på bara några klick! Aktiegeneratorn filtrerar bland tusentals aktier, allt du behöver göra är att svara på fem frågor. Snabbt och smidigt!
Här kan du prova på Aktiegeneratorn och filtrera fram de bolag som överensstämmer med dina preferenser.

Avanza Aktiegeneratorn
Aktiegeneratorn (klicka på bilden för att prova vår kostnadsfria tjänst)

Ta ställning till fem enkla och objektiva frågor. Du får fram en aktielista baserat på dina svar. Urvalet består av aktier från Sverige, Danmark, Norge och Finland och presenteras i ett lättöverskådligt format, kika på bilden här under.

Aktiegeneratorn utfall
Hittar du inga aktier du gillar, eller vill filtrera själv? Gå till aktielistan och sortera bland alla våra parametrar!

 

Aktielistan – vårt mer avancerade verktyg

Vill du ha ett mer kraftfullt verktyg i jakten på börsens guldkorn? I så fall tror vi att vår aktielista med filtreringsfunktion passar dig.

I vår aktielista kan du filtrera fram aktier baserat på just din investeringsfilosofi. Att kombinera olika nyckeltal och multiplar likväl som att skräddarsy filtreringar och dela dem med vänner är några av de funktioner som finns. Låter det intressant? Här kan du läsa mer om Aktielistan.

Lycka till med att hitta dina personliga guldkorn på börsen!

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.
Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.

Relaterade inlägg