Avanza utses till Årets Bank

Nu summerar jag mitt första hela år som VD på Avanza och det är nog ett av det roligaste jag haft under mina 32 år i bankvärlden! Att varje dag gå till jobbet och mötas av det engagemang som vår kultur skapar är fantastiskt. Vi tänker och lever kundfokus fullt ut alla dagar i veckan. Det är inte alltid enkelt då våra ambitioner ofta måste prioriteras men vi tar oss alltid framåt.

Vi på Avanza drivs mest av den feedback vi får från våra kunder i stort som smått. Jag upplevde det själv då jag efter en privat höstlovsresa stod och väntade på min väska tillsammans med min dotter på Arlanda. Helt plötsligt går en man emot mig och presenterar sig som Jonas, det enda han ville var att utrycka hur nöjd han är med Avanza. Det värmer i själen när någon tar sig tid att ge feedback på ett sådant sätt.

Vi har i år för 9e året i rad fått utmärkelsen mest nöjda sparkunder av SKI. Det gladde oss något enormt, och direkt efter har vi även blivit framröstade till Årets Bank 2018 av Privata affärer – och inte nog med det, vi fick även pris för årets sparnyhet för Avanza Global.

Dessa priser betyder mycket för oss på Avanza, det är ett kvitto på att vi gör många saker våra kunder uppskattar. Det har också en stor betydelse för vår kultur att få dessa priser och vi blir väldigt stolta och glada. Det är viktigt för oss att hela tiden utveckla oss och vi brukar säga internt att vi bara börjat resan mot att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Det har varit ett riktigt kul år på Avanza och jag ser fram emot många fler, Avanza är verkligen ett team med ett mål och det är nöjda kunder.

Till alla underbara kunder och magiska medarbetare: tack för att ni finns!

/Rikard, vd Avanza

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza.

Relaterade inlägg