Hurra! Vi fyller 20 år

Idag fyller vi 20 år och så roligt som vi haft på vägen känns det som om tiden flugit förbi. TACK till alla er underbara kunder som varit med på resan tillsammans med oss – hoppas ni haft det lika roligt som vi! Att få dela vår sparpassion med er är, och kommer alltid att vara, det bästa med vårt jobb.

Ok, 20 år är en liten mikrofis i rymdmått mätt, men lite nostalgiska måste vi ändå tillåta oss själva att bli, så vi hoppade ner i arkivet och grävde runt. Där hittade vi guldkorn som gjorde oss lite vemodigt blanka i ögonen, en del saker som fick våra kinder att brinna generat och lite annat smått och gott som lockade till skratt. I filmen här har vi samlat en del av våra fynd – gamla annonser och ett par illustrationer som visar hur vår sajt såg ut när vi först entrade sparscenen.

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza.

Relaterade inlägg