Hurra! Vi fyller 20 år

Av Avanza

03 dec 19

Share

Idag fyller vi 20 år och så roligt som vi haft på vägen känns det som om tiden flugit förbi. TACK till alla er underbara kunder som varit med på resan tillsammans med oss – hoppas ni haft det lika roligt som vi! Att få dela vår sparpassion med er är, och kommer alltid att vara, det bästa med vårt jobb.

Ok, 20 år är en liten mikrofis i rymdmått mätt, men lite nostalgiska måste vi ändå tillåta oss själva att bli, så vi hoppade ner i arkivet och grävde runt. Där hittade vi guldkorn som gjorde oss lite vemodigt blanka i ögonen, en del saker som fick våra kinder att brinna generat och lite annat smått och gott som lockade till skratt. I filmen här har vi samlat en del av våra fynd – gamla annonser och ett par illustrationer som visar hur vår sajt såg ut när vi först entrade sparscenen.

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza.

Relaterade inlägg

Kommentarer

9 svar till “Hurra! Vi fyller 20 år”

 1. Så många gånger man har fått grattismail från er, så är det min tur att önska det tillbaks.

  GRATTIS! Må födelsedagen bli fyllas av glädje och höga yieldkurvor ?

 2. Så många gånger man har fått grattismail från er, så är det min tur att önska det tillbaks.

  GRATTIS! Må födelsedagen bli fyllas av glädje och höga yieldkurvor ?

 3. När jag försöker köpa aktier står det ”Felaktigt” och att jag behöver nationnellt ID, har dock loggat in med mitt bankid, vad är felet?

  • Hej Johan,

   Till följd av EU-direktivet MIFID 2 behöver alla våra kunder svara på frågor om medborgarskap och skattehemvist. Frågorna ska ha kommit som en prompt när du loggade in på kontot. Kontakta gärna vår kundservice på 08-562 250 00, så kan vi kika närmre på ditt ärende och se vad som behöver åtgärdas.

   Trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.