En riktigt bra tjänstepension – digitalt och utan krångel

Av Avanza

27 sep 21

Share

Jag har något riktigt kul att berätta! Nu kan du som är arbetsgivare skaffa tjänstepension ännu smidigare och du fixar det såklart helt digitalt. Nyligen lanserade vi ett nytt digitalt verktyg som ger dig bra vägledning och stöd när du tecknar tjänstepension hos oss, oavsett hur stort ditt bolag är. Med andra ord har det aldrig varit enklare.

Tjänstepensionen räknas ofta som den viktigaste förmånen ett företag kan ge till sina anställda. Det är trots allt ett långsiktigt sparande som den anställde ska kunna leva gott på i framtiden. Om du ännu inte har kommit till skott eller har en lösning idag hos ett annat bolag med höga avgifter så kan vår nyhet vara något för dig.

Anpassa till ditt bolags behov

Du som är arbetsgivare kan skaffa tjänstepension direkt, utan massa papper och krångliga flöden. Du kan vara ett enmansbolag eller ha många anställda, och du kan välja ett standardpaket som passar de flesta eller skaffa en lösning som är helt anpassad till ditt bolags behov. Vi guidar och hjälper dig hela vägen genom flödet.

Annons

Många andra pensionsbolag tar ut både rörliga och fasta avgifter vilket sakta men säkert äter upp dina anställdas kapital och gör att de kan missa hundratusentals kronor i pension. Andra anlitar försäkringsförmedlare som förvisso kan hjälpa till med rådgivning till dina anställda, men som samtidigt kan tjäna stora pengar på egna fondlösningar.

Helt utan avgifter

Hos oss har vi tänkt lite tvärtom. Vi vill ge mer till våra kunder och har helt enkelt inga avgifter alls på vår tjänstepensionslösning. Det vi ger dina anställda (förutom ett bra sparande och trygghetsförsäkringar) är kunskap, hos oss jobbar vi på att utbilda och informera och tror att det leder till spar-självförtroende och känslan av ägandeskap. Det har i sin tur gett oss Sveriges nöjdaste sparkunder – 11 år på raken.

Vi har också jobbat mycket med användarvänlighet. Det betyder att vi vill göra tjänstepensionen till något enkelt, som du själv kan skaffa på ett lätt och intuitivt sätt. Läs gärna mer och vänta inte, skaffa en riktigt bra tjänstepension till dig och dina anställda redan idag.

/Jonas

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. Läs mer och se hur vi har räknat på www.avanza.se/1-miljon-mer

Relaterade inlägg