Nytt på bloggen – Löpande uppdateringar kring nya produkter, funktioner och tjänster

Det finns inget som gör oss på Avanza så stolta och glada som att släppa ut nya produkter, tjänster och funktioner som underlättar och skapar värde för våra kunder. Vi jobbar på i en rasande fart och tänkte därför börja ge lite mer löpande uppdateringar kring de nyheter, små som stora, som är på gång. Häng med!

Ny landningssida för Bolån+

Bolåneteamet har lanserat en ny landningssida Bolån+ som medför både en fräschare upplevelse för dig som kund och en sida byggd i modern teknik för oss, vilket inte minst gör oss mycket mer snabbfotade framåt.

Nya aktiesidor

De nya aktiesidorna fortsätter rullas ut och vidareutvecklas i enlighet med den feedback vi tar in från er kunder. 25% av sidvisningarna på sajten går till aktiesidorna vilket gör det till vår mest besökta sida och medför att arbetet med dem är otroligt viktigt. Här kan du läsa mer om arbetet som gjorts.

Nu kan du enkelt byta fond i appen

En inte så liten present från fondteamet till våra fondbytare är att bytfunktionen nu också finns i appen!

Teaser: Sparmål

Förra veckan nådde vi 100 000 intresseanmälningar till vår kommande tjänst Sparmål, nånstans runt 1% av Sverige alltså – coolt! Vi jobbar löpande med att vidareutveckla tjänsten utifrån våra testares feedback så att vi bygger något som så småningom kan hjälpa alla våra kunder med sina mål. Om du vill vara med att testa så kan du gå in i vår app och anmäla intresse under Min Ekonomi/Sparmål

Nyhet! Avanza Småbolag by Skoglund

Tillsammans med framgångsrika och engagerade fondförvaltaren Fredrik Skoglund lanserade vi igår Avanza Småbolag by Skoglund. En fond som ger dig möjlighet att spara i småbolag som bedöms bli morgondagens vinnare inom områdena hållbarhet, digitalisering och transformering. Här kan du läsa mer om fonden.

Ny design på bevakningslistorna i apparna

Vi har också jobbat med ny design på bevakningslistorna i apparna som både harmoniserar bättre med övriga appen och får ny funktionalitet. Efter feedback från er kunder har de gjorts om ett varv till och ny design är på väg ut. Fler värdepapper får plats på höjden och pillänken som leder till värdepapperssidan har blivit tydligare. Android ligger lite före och där släpps det till de första kunderna från och med nästa vecka. iOS får vänta ett par veckor till.

Brainy Days – våra innovationsdagar

För dryga veckan sen fick vi uppleva ännu en fantastisk Brainy Days-demo. Brainy Days är vårt eget hackton, där vi alla får möjlighet att under tre dagar pitcha idéer och jobba fram prototyper. Det hela avslutas med en digital demo där alla får visa upp resultaten av sina projekt.

Och inte så lite stolta konstaterar vi att kreativiteten och kundnyttan var maxade även den här gången. Hatten av till alla som bidrog och Brainy-gänget som fixade och gjorde dagarna möjliga! Nu väntar vi ivrigt på att snart få se en del av idéerna i produktion och tillgängliga för kunderna.

Det var allt för oss denna gång. Önskar alla en fortsatt bra vecka!

/Alexander Boman, Produktchef, & Jenny Jürss, chef Kundresa

På Twitter: @BomanAlexander & @JurssJenny

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. 

Relaterade inlägg