Sparskolan – bli en bättre sparare med vår ljudbok

Att få ut mer av sina pengar och ett bättre sparande handlar ofta inte om att spara mer, snarare smartare. Och hur du sparar smart, det är vad vår ljudbok Sparskolan handlar om. Sparskolan täcker de vanligaste sparfrågorna och behandlar allt ifrån hur du tar kontrollen över din ekonomi, hur stor buffert du bör ha, hur du bygger upp ett riktigt vasst fond-/aktiesparande till hur du bäst sparar till barnen, bostaden och pensionen. Vi går också igenom de vanligaste sparfällorna samt hur du navigerar runt dem. Allt för att du i slutändan ska kunna förverkliga dina drömmar. 

Lyssna dig till en pengamaskin

Traditionella böcker om sparande finns det mängder av. Alla med sina olika inriktningar. Ljudböcker om sparande är det däremot betydligt mer tunnsått med. Det kände vi att det var dags att ändra på. Många människor föredrar ju faktiskt att lyssna istället för att läsa. Därför skrev vi sparskolan.

Tid och tidsbrist, är vanliga ursäkter kring varför man inte ger sitt sparande riktigt den kärlek det förtjänar. Men i ärlighetens namn att se över sitt sparande tar inte speciellt mycket tid och här har dessutom ljudboksformatet en tydlig fördel. Flexibiliteten är ju betydligt större än med en traditionell bok eftersom du kan lyssna när som helst och samtidigt som du pysslar med något annat. Varför inte kombinera promenaden eller bussturen till jobbet, med att lära dig hur du bygger upp en pengamaskin?Hur lyssnar jag på Sparskolan?

Sparskolan är producerad av Storytel och finns att lyssna på i deras app och för dig som inte redan är kund där kan du nu prova Storytel gratis i 30 dagar. Det gör du här. Kom ihåg att efter 30 dagar övergår abonnemanget automatiskt till ett ordinarie abonnemang där du betalar då 169 kr per månad för obegränsad lyssning, men du kan själv avsluta ditt abonnemang när du vill på deras hemsida.

Och för dig som vill fördjupa dig i aktier finns det en bok till, Aktieskolan. Även den kan du lyssna på via Storytel.

Trevlig lyssning!

Johanna och Nicklas

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza. 

Relaterade inlägg