Största innehaven i Avanza Småbolag by Skoglund

Lanseringen av vår nya fond Avanza Småbolag by Skoglund tillsammans med Fredrik Skoglund fick en smakstart. Redan första dygnet investerade ni avanzianer hela 400 miljoner kronor samtidigt som fonden blev vår mest ägda småbolagsfond. 

En av de vanligaste frågorna sedan lanseringen 25 november har varit villka innehav fonden har. Nu är det äntligen dags att berätta just det. För dig som är extra otålig kan jag tipsa om att börja 7 minuter och 32 sekunder in i klippet, då hamnar du precis mitt i pralinskålen av fondens största innehav.

För dig som tycker att mer är mer så kan du se hela klippet där vi får en liten uppdatering efter första veckan.

Psst… Vill du se första videoklippet där Fredrik presenterar fonden eller lyssna till när han gästar Avanzapodden?

Youtube-klippet
Podden

Allt gott,
Nicklas

Avanza Småbolag by Skoglund är en matarfond som placerar minst 85% (och i praktiken 100%) av sina medel i ett mottagarfondföretag. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. För information, faktablad, informationsbroschyr samt uträkning för småbolagsfonders historiska avkastning jämfört med större bolag se avanza.se/avanzasmabolag

Relaterade inlägg