Vår nya iPhone-app är här!

Mitt innehav

Idag är dagen många av er väntat på! Vi har nu släppt en helt ny iPhone-app.

Hämta den i App Store.

Vi har länge varit medvetna om att vi haft en mobil upplevelse som varken levt upp till dina eller våra egna förväntningar. I höstas bestämde vi oss för att det var dags för en ändring på det! Vi har nu anställt utvecklare som är experter på att skapa iPhone och Android-appar så att vi löpande kan bygga nya funktioner och säkerställa att apparna fungerar bra. Efter ett halvår med fullt fokus så har vi nu släppt den första versionen av vår nya iPhone-app.

Appen är ombyggd från grunden med en helt ny plattform som ger oss en stabilare app, med helt andra möjligheter att fortsätta utveckla och lägga till fler funktioner. Det vi släpper i första steget, förutom det som den gamla appen innehöll, är de mest efterfrågade funktionerna. Inloggning med mobilt BankID, fondhandel, handel med utländska aktier och övriga instrument som går att handla via vår sajt. Vi har även ändrat om sättet vi hanterar bevakningslistor på, tidigare har du kunnat skapa listor som bara funnits tillgängliga i appen, vi har nu ordnat så att de är synkade med bevakningslistorna på vår sajt! Så du har samma bevakningslistor oavsett om du besöker oss via iPhone-appen eller vår sajt.

Koll på marknaden
Koll på marknaden
Dina värdepapper
Dina värdepapper
Aktieöversikten
Aktieöversikten
Orderläggning
Orderläggning

 

Vi är stolta över det första steget för vår nya mobila närvaro, men den absolut viktigaste nyheten är att den här releasen är den första i en helt ny satsning från Avanza där vi kommer att jobba aktivt med våra mobilappar och löpande förbättra vår mobila upplevelse. Det är en lång väg kvar att gå, men nu har vi tagit det första steget! Precis som med vår nya sajt kommer vi fylla på med många smarta funktioner framöver. Håll utkik!

Vad händer med Android då?

Uppdatering 2 juli: Nu är Android-appen uppdaterad med nya funktioner. Läs mer om det här!

Vi har beslutat att fokusera lika mycket på Android som på iPhone. Därför kan alla Android-användare förvänta sig att vi kommer med uppdateringar på samma sätt som vår iPhone-app. Hösten 2013 så släppte vi en, från grunden, helt ny Android-app som vi tycker fungerar helt ok. Det är nu dags att jobba vidare med innehållet i den, därför släppte vi under våren en uppdatering där vi lade till möjligheten att logga in med mobilt BankID. Just nu jobbar vi med att lägga till fondhandel och handel med utländska värdepapper och andra instrumenttyper som man kan handla via Avanza. Vi ser också till så att dina bevakningslistor synkas med vår sajt. Vårt mål är släppa en ny version i slutet av juni, så att du kan sköta dina affärer tryggt och enkelt från hängmattan i sommar!

Ladda ner vår nya iPhone-app här!

Ladda ner Android-appen här!

Nu när vi har vår nya mobilplattform på plats så vill vi gärna ha in era idéer på vad vi kan bygga härnäst. Så vad vill du se i våra appar framöver? Lämna din förslag här nedan.

Relaterade inlägg