Aktieskolan – bli en bättre aktiesparare med vår nya ljudbok

Av Avanza

05 aug 19

Share

Nu är det äntligen dags att presentera vår andra och sista bok Aktieskolan i samarbete med Storytel. Sparskolan släpptes i januari och idag släpps Aktieskolan. En ljudbokssserie i åtta delar som ger dig en grundläggande förståelese för aktiemarknaden och hur man blir framgångsrik långsiktigt.

Aktieskolan kan du lyssna på som ljudbok eller läsa som e-bok via Storytel Brief. För att bli framgångsrik långsiktigt på börsen så är ingredienserna kunskap, ödmjukhet, långsiktighet och disciplin hårdvaluta.

I den här boken lär vi dig grunderna såsom hur kapitalmarknaden, aktiemarknaden och kreditmarknaden fungerar. Dessutom går vi igenom vad en aktie är för något, varför bolag väljer att notera sig, olika tillgångsslag, hur man tjänar pengar på aktier, hur man värderar dem, olika nybörjarfällor och mycket mycket mer.

En investering sägs ju vara något som ger mer pengar tillbaka än vad tillgången kostade att förvärva. Förhoppningsvis är en ”investering” i denna ljudbok i form av några timmars lyssnande en investering som kommer betala sig i form av ett bättre sparande. Vi vill riva ned myten om att du behöver mycket kunskap och ett stort kapital för att komma igång med ett aktiesparande. Istället ger vi dig nycklarna för att bli framgångsrik och VD över din egen ekonomi. Livet är ett livslångt lärande och här får du en stor portion kunskap i en paketerad form. Vi hoppas att denna ljudbok kommer resultera i att du får ett ännu bättre aktiesparande om du redan kommit igång eller den sparken i baken som kanske behövs om du är nyfiken på att börja investera i aktier. Det är aldrig försent, den bästa tidpunkten var igår och den näst bästa är idag.

Hur lyssnar jag på Aktieskolan?

Aktieskolan är producerad av Storytel och finns att lyssna på i deras app och för dig som inte redan är kund där kan du nu prova Storytel gratis i 30 dagar. Det gör du här. Kom ihåg att efter 30 dagar övergår abonnemanget automatiskt till ett ordinarie abonnemang där du betalar då 169 kr per månad för obegränsad lyssning, men du kan själv avsluta ditt abonnemang när du vill på deras hemsida.

Hoppas du gillar initiativet och kom gärna med feedback på vad du skulle vilja höra mer om. En till bok (Sparskolan) finns sedan tidigare att lyssna på.

Trevlig lyssning och avkastning på dig!

Nicklas & Johanna

Relaterade inlägg