Avanza utnämnd till Sveriges mest attraktiva utmanare inom bank!

Av Avanza

05 apr 16

Share

Avanza har blivit utnämnd till den mest attraktiva arbetsgivaren bland utmanare till ”Storbanker” enligt Universum.

Vi är mycket stolta över att få denna fina utmärkelse då det visar på att vår Sverige_UA_2016_64vision om att vara det självklara valet för kunder som bryr sig om sina pengar också attraherar nya talanger. 

Varje år röstar Sveriges universitets- och högskolestudenter fram sina framtida drömarbetsgivare i landets största studentundersökning FöretagsBarometern.

I år besvarades undersökningen av 24 473 studenter från 30 universitet och högskolor för 29:e året i rad. Vår placering inom området Ekonomi hamnade på plats 29 av 100!

Ifjol landade vi på plats 49 av 100 vilket visar att årets placering verkligen är en prestation – i samband med detta vill vi passa på att tacka alla våra engagerade medarbetare och kunder, utan er hade det inte varit möjligt. Vi har dock bara börjat bli varm i kläderna och för att lyckas framåt är vi beroende av våra nuvarande och framtida medarbetare. Av den anledningen hoppas vi att just du vill arbeta tillsammans med oss för att fortsätta förändra finansbranschen.

Vill du bli en av oss?
Vill du också vara med och revolutionera bankbranschen och jobba för att miljoner människor ska få en bättre framtid – varje dag?

Vi tror på att tänka nytt och utmana, och det gör att vi ständigt strävar efter att bli bättre och därmed påverka ännu fler människors liv. Vill du jobba för ett innovativt företag som alltid vill ligga steget före? Då har du kommit rätt. Varmt välkommen ombord – här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda. 

 

Relaterade inlägg