Avanzapodden – Ett knippe lyssnarfrågor

I veckans avsnitt djupdyker vi ned i den allt djupare mailkorgen för att fiska upp ett knippe kloka frågor som ni lyssnare skickat in. De är både kloka och intressanta frågor om allt mellan himmel och sparjord. Har du en egen fråga du gått och funderat på så tycker vi att du ska skicka den till oss!

Kraftigt inflöde i vår mailkorg har fått oss att förstå hur otroligt många frågor det finns därute. Ämnet ekonomi inrymmer väldigt många frågor, högt som lågt, oavsett om det gäller sparande till första kontantinsatsen, studentekonomi,  vad man ska tänka på om man går i tankar att köpa fritidsboende, hur man besiktar en fond, vad man ska tänka på om man vill köpa aktier och mycket mer.

Tack för alla frågor och vi hoppas på fler, tillsammans lär vi oss mer. Har du en fråga så skickar du in den till podd(at)avanza.se

//Johanna och Nicklas

Psst, du hittar alla tidigare poddar här.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida.

Relaterade inlägg