Avanzapodden – Vi träffar en aktieskribent från Placera

I senaste episoden av Avanzapodden träffar vi Fredrik von Schantz som är aktieskribent på nättidningen Placera. Frågorna är såklart många, hur blir man aktieskribent? Hur hittar man inspirationen till det man ska analysera? Sist men inte minst undrar vi såklart hur han sparar själv!

Fredrik berättar lite grann om sig själv, sin placeringsfilosofi och varför han hedgar sin portfölj mot sig själv. Dessutom skickar han med några tips som han tycker är viktiga att tänka på när man själv bygger en aktieportfölj.

Trevlig lyssning,
Johanna & Nicklas

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie- och fondinformationen som lämnas på denna sida. Åsikter och slutsatser som framkommer i bloggen är skribentens egna och skall inte ses som investeringsråd och/eller åsikter från Avanza.

 

Relaterade inlägg